Flash
cegbemutato szolgaltatasaink referenciaink hasznos elerhetoseg
   
SZOLGÁLTATÁSAINK
Pályázatfigyelés

Mivel évente több száz pályázat, illetve elnyerhető támogatás kerül meghirdetésre, így a pályázónak hatalmas információtömeggel kell megküzdenie, ha meg akarja ismerni lehetőségeit. Minden pályázni szándékozó számára komoly kihívást jelent a pályázatok megismerése, illetve a velük kapcsolatos információk feldolgozása és rendszerezése. Szolgáltatásainkat ajánljuk mindazon cégeknek, melyek nem rendelkeznek külön pályázatfigyelő apparátussal, illetve egymaguk nem képesek kellő időt fordítani a szóba jöhető pályázatok felkutatására.
A Consulting Kft. a napi sajtón, az Interneten keresztül, továbbá a megfelelő minisztériumokkal, a kiíró és elbíráló hivatalos szervekkel való kapcsolattartás révén folyamatosan figyeli az Ügyfelei számára előnyös támogatásokat mind a hazai, mind pedig az európai uniós lehetőségek tekintetében.

Amit nyújtani tudunk:
Megkeressük azokat a pályázatokat, melyekkel

a legtöbb pénzt
a legrövidebb idő alatt
a leggyorsabban
a leghatékonyabban

tudjuk biztosítani a vállalkozások számára. Ügyfeleinket rendszeresen tájékoztatjuk a számukra legmegfelelőbb pályázati lehetőségekről, melyek közül kiválaszthatják a nekik leginkább tetszőt. Ezáltal partnereinknek csupán azokat a pályázatokat kell megismernie, melyek cégének fontosak lehetnek.


Pályázati tanácsadás, szakmai konzultáció

Ügyfeleink rendelkezésére állunk az Európai Uniós pályázatokkal kapcsolatos minden nemű tanácsadási feladatot illetően, a pályázatok felkutatásától kezdődően egészen a projekt managementig.


A pályázási folyamatba bármikor bekapcsolódunk, Ügyfeleink számára külön szolgáltatásként is elérhető a projekt management, a pályázati tanácsadási szolgáltatás és az általános tájékoztatás. Mindenben igazodunk megbízóink igényeihez!


Pályázatkészítés
Megbízóinkkal szorosan együttműködve állítjuk össze a pályázati dokumentációt. Szakembereink megvizsgálják, hogy partnerünk megfelel-e a pályázati kiírásban szereplő feltételeknek (pénzügyi, gazdasági feltételek), majd kidolgozzák a pályázat teljes anyagát a kellő példányszámban, a szükséges mellékletek csatolásával.


A pályázat benyújtását követően az esetleges hiánypótlási felhívásban foglaltak dokumentálásának és pótlásának is eleget teszünk.


Pályázati utógondozás

Pályázataink sikeres elbírálása esetén cégünk nyomon követi a projektek megvalósulását, segítséget nyújt a támogatás elnyerése utáni tennivalók (szerződéskötés, dokumentálás, további szükséges igazolások beszerzése, pénzügyi elszámolás, monitoring) elvégzésében, amelyek meghatározóak az igényelt összeg sikeres lehívásához.

Forrásoptimalizálásban való pénzügyi közreműködésCégünk több vezető pénzintézettel áll szerződéses partneri kapcsolatban, így a pályázati forrásokon kívül komplex projektfinanszírozási csomagot tudunk ajánlani Ügyfeleinknek.


Kondíciós lista: vállalási határidő, árstruktúra

A pályázatok elkészítése átlagosan 2 hét és 2 hónap közötti időszakot vesz igénybe, a koncepció kidolgozottsága illetve a pályázati dokumentáció összetettségének függvényében. Szolgáltatásunk ára is ennek függvényében kerül meghatározásra, figyelembe véve azt a hozzáadott értéket, amelyet az adott projekt kapcsán cégünktől várnak.